Vrijwilligers

Onze kinderboerderij wordt in stand gehouden uitsluitend door vrijwilligers en heeft geen mensen in loondienst. De vrijwilligers, inclusief bestuurders, ontvangen géén vergoedingen. Gemaakte onkosten die betrekking hebben op de kinderboerderij worden vergoed.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, en/of weten wat je als vrijwilliger bij SKIK zou kunnen doen, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier.

Vacatures

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

We zijn op zoek naar een vaste voerder op de zondagmiddag. U hoeft het niet alleen te doen, maar voert samen met een ander. Het gaat om 1,5 uur per week. U houdt daarnaast toezicht en bent het aanspreekpunt voor het publiek.

Vrijwilligers die de natuur aan de kinderen willen overbrengen. Het gaat om de organisatie tussen de scholen en enthousiaste sprekers over een interessant onderwerp. U of jij hoeft dus niet zelf een les te geven maar mag dat natuurlijk wel. Ook het ontvangen van een klas en een rondleiding geven en iets vertellen over de dieren willen we graag weer opstarten.

Vrijwilligers voor uitbreiding van de schildersgroep om de gebouwen, opstallen en hokken af en toe een likje verf te geven.

Heb je belangstelling voor één of meerdere taken? Bel dan naar 06-2165 7041 of mail naar karinbraakman@kinderboerderijskik.nl

Kinderboerderij

Zanglijster 15
1616 HE Hoogkarspel

Contact

Karin Braakman
06-21657041 / 0228-564051

NL 21 RABO 01048 70451

KvK 37120700