kinderboerderij skik

De Stichting Educatieve kinderboerderij Hoogkarspel

Komt u SKIK helpen!


Vrijwilligers gevraagd met verstand  en /of affiniteit met dieren

SKIK  heeft  een Zorggroep die de beslissingen over de dieren neemt. Welke soorten worden gekozen?  Wanneer moeten de eieren in de broedmachine?  Welke bok kiezen we als vader voor de jonge geiten?  Wanneer kappen we de hoeven van de dieren? etc…

Voor deze beslissingen  en activiteiten zoeken we mensen die iets met dieren van de boerderij hebben,  zodat we de zorg wat meer kunnen spreiden en de juiste keuzes kunnen maken met kennis van zaken.

Heb jij (of u) iets met dieren van onze boerderij en vind je het leuk om mee te helpen in SKIK dan ben je van harte welkom in de zorggroep van SKIK.  Je zult er geen spijt van hebben want je komt in een hele leuke groep mensen.  En...leeftijd speelt geen enkele rol…enthousiasme wel!

Voor geheel vrijblijvende informatie bel gerust met de secretaris Els Ligthart 562362.


Uitbreiding schilders groep SKIK

Wie vindt het leuk om samen met anderen voor het schilder-onderhoud van SKIK te zorgen, om zowel binnen als buiten de boerderij.

We hebben op dit moment al een aantal bevlogen schilders maar vele handen maken licht werk en geeft gezelligheid. Heb je geen hekel aan schilderen, heb je tijd en vind je het leuk om af en toe een paar uurtjes in SKIK te schilderen dan ben je van harte welkom!

Voor geheel vrijblijvende informatie bel gerust met de secretaris Els Ligthart 562362